22 Kasım 2017 Çarşamba

2017 2018 GELEN FARABİ DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ Dikkatine

18 Ağustos 2017 Cuma 14:29 tarihinde eklendi | 8172 defa okundu
ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ

2017-2018  AKADEMİK YILI İÇİN ÜNİVERSİTEMİZE GELECEK (KABUL EDİLEN) ÖĞRENCİLER İÇİN Bilgilendirme Toplantısı ve Kayıt Tarihleri

Tıp Fakültesi IV. Dönem ve V. Dönem Öğrencileri  için Bilgilendirme Toplantısı Tarihleri

Tarih: 05 Eylül 2017

Saat: 14:00-15:00

Yer : SDU Farabi Koordinatörlüğü Toplantı Salonu

Tıp Fakültesi Dışındaki Öğrenciler için Bilgilendirme ve Kayıt Tarihleri

Tarih: 18.09.2017

Saat: 14:00-15:00 arası

Yer: SDU Farabi Koordinatörlüğü Toplantı Salonu

Kabul edilen öğrenciler belirtilen tarih ve saatte bilgilendirme toplantısına mutlaka katılınız.

Gelen  Öğrenci alanından, Farabi Öğrenci Kayıt Formunu indirip doldurunuz ve bilgilendirme toplantısana gelirken mutlaka getiriniz. Öğrenci Kayıt Formu olmadan kayıt işlemi yapılamaz.

Öğrencilerimiz Farabi Kurum Koordinatörü tarafından toplantıda imzalanan Öğrenci Kayıt  Formu, Kabul Belgesi ve Öğrenim Protokollerini alarak ilgili öğrenci işlerine gidip kayıtlarını yaptıracaklardır.

Bilgilendirme Toplantısına  gelirken  getirilmesi gereken belgeler,

2 adet Farabi Değişim Programı Öğrenci Kayıt Formu (Üniversitemize kayıt yaptırmak için gerekli) 

2 adet Nüfus Cüzdanı fotokopisi ( 1 adet Koordinatörlüğümüzde dosyalanacak, 1 adet Öğrenci İşlerine iletilecek) 

2 adet vesikalık resim ( 1 adet forma yapıştırınız 1 adet Öğrenci Kimlikleri için öğrenci İşlerine iletilecek)

Not: Öğrenci kimlik kartlarınızı kayıt tarihinizden sonra 1 ay içerisinde Farabi Kurum Koordinatörlüğünden teslim alabilirsiniz. Öğrenci kimlikleriniz çıkarılıncaya kadar ”Öğrenci Kabul Belgesi” ile okulumuza giriş ve çıkış yapabilirsiniz.

2017 2018 Akademik Takvime Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından   ulaşabilirsiniz.