***2019-2020 Gelen Öğrencilerin Dikkatine ***

2019-2020  AKADEMİK YILI İÇİN ÜNİVERSİTEMİZE GELECEK (KABUL EDİLEN) ÖĞRENCİLER İÇİN Bilgilendirme Toplantısı ve Kayıt Tarihleri

Öğrenciler için Bilgilendirme ve Kayıt Tarihleri

Tarih: 16.09.2020

Saat: 10:00-11:00 arası

Yer: SDU Farabi Koordinatörlüğü

Kabul edilen öğrenciler belirtilen tarih ve saatte bilgilendirme toplantısına mutlaka katılınız.

Gelen  Öğrenci alanından, Farabi Öğrenci Kayıt Formunu indirip doldurunuz ve bilgilendirme toplantısana gelirken mutlaka getiriniz. Öğrenci Kayıt Formu olmadan kayıt işlemi yapılamaz.

Öğrencilerimiz Farabi Kurum Koordinatörü tarafından toplantıda imzalanan Öğrenci Kayıt  Formu, Kabul Belgesi ve Öğrenim Protokollerini alarak ilgili öğrenci işlerine gidip kayıtlarını yaptıracaklardır.

Bilgilendirme Toplantısına  gelirken  getirilmesi gereken belgeler, 

2 adet Farabi Değişim Programı Öğrenci Kayıt Formu (Üniversitemize kayıt yaptırmak için gerekli) 

2 adet Nüfus Cüzdanı fotokopisi ( 1 adet Koordinatörlüğümüzde dosyalanacak, 1 adet Öğrenci İşlerine iletilecek) 

2 adet vesikalık resim ( 1 adet forma yapıştırınız 1 adet Öğrenci Kimlikleri için öğrenci İşlerine iletilecek)

Not: Öğrenci kimlik kartlarınızı kayıt tarihinizden sonra 1 ay içerisinde Farabi Kurum Koordinatörlüğünden teslim alabilirsiniz. Öğrenci kimlikleriniz çıkarılıncaya kadar ”Öğrenci Kabul Belgesi” ile okulumuza giriş ve çıkış yapabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 02/09/2019
Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler