2020-2021 Farabi ile Gelecek Olan Öğrencilerin Dikkatine ***

Aşağıda kontenjan belirlenen fakültelerin listesi verilmiştir.

1: DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ: Ders uyuşmazlığı nedeniyle öğrenci kabul edilmeyecektir.

2 : TIP FAKÜLTESİ : Her sınıf bazında 3' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

3 : SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ : Ebelik Bölümü ; 2 ,3 ve 4. sınıflar için 1' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

Hemşirelik Bölümü ; Sınıflardaki yoğunluk nedeniyle öğrenci kabul edilmeyecektir.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ; 2 ,3 ve 4. sınıflar için 1' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

4 : HUKUK FAKÜLTESİ : 2 ,3 ve 4. sınıflar için 5' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

5: EĞİTİM FAKÜLTESİ : İngilizce Öğretmenliği ; sınıf bazında 1' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ; sınıf bazında 3' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

Türkçe Öğretmenliği ; sınıf bazında 3' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

Fen Bilgisi Öğretmenliği ; sınıf bazında 2' şer öğrencilik kontenjan verilmiştir.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği ; sınıf bazında 2' şer öğrencilik kontenjan verilmiştir.

Sınıf Öğretmenliği ; sınıf bazında 3' er öğrencilik kontenjan verilmiştir.

6: ECZACILIK FAKÜLTESİ ; Öğrenci kabul edilmeyecektir.

Yayın Tarihi: 28/02/2020
Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler